Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi / Biga - All Right
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Gyermeknap 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Gyermeknap 
Elválasztó

Izgalmas programok gyereknapon.

Gere Ágnes a Kis-Duna mente TDM menedzsere a Lakihegy Rádiónak elmondta, nem csak Szigetszentmiklóson várhatóak gyermeknapi programok, hanem a térség több városában is. Hozzátette, különleges rendezvényekkel várják a gyermekeket vasárnap két helyen is. Az egyik ilyen lehetőség Dunavarsányban lesz, ahol a fiatalok beleülhetnek egy vadászrepülőbe vagy akár egy páncélautóba is. Szigetújfaluban pedig tűzoltónak állhatnak a gyerekek ezen a napon, tette hozzá Gere Ágnes. Rengeteg program várható gyereknapon. Gere Ágnes elmondta, a hagyományos gyermeknapi események kedvelőire is gondoltak a szervezők, így a térség több városában, például Ráckevén és Szigetszentmártonban is várják a fiatalokat. Hozzátette, minden programról részletes leírást találnak az érdeklődők a kisdunamente.hu oldalon. Kifejezetten nagy öröm a nyár beköszöntével, hogy gyermeknap alkalmából, ezen a napon, a 18 éven aluli fiatalok az ország több pontján is féláron vásárolhatják meg a jégkását és a fagylaltot, tette hozzá Gere Ágnes.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink