Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Wellhello - Gyere és táncolj
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Beruházások 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Beruházások 
Elválasztó

Folytatódnak a fejlesztések Szigetszentmiklóson.

Bóna Zoltán, Fideszes országgyűlési képviselő a Lakihegy Rádiónak elmondta, a térségben a veszélyhelyzet ellenére is több beruházás kezdődött el, melyek nagymértékben a lakók igényeit szolgálják. Hozzátette, kisebb-nagyobb fejlesztések is történtek ebben az időben. Amellett, hogy a városvezetés lépéseket tett a tisztább területek érdekében, a helyiek közlekedéséről is gondoskodott, hiszen az M0-ás autóút és a HÉV korszerűsítésének munkálatai is folyamatosan zajlottak, tette hozzá Bóna Zoltán. Több új oktatási intézménnyel bővül a város. Bóna Zoltán elmondta, Szigetszentmiklóson a gyermekek érdekei is kiemelkedően fontosak a városvezetésnek, így a már korábban elkezdett Temesvári utcai iskola építése a közeljövőben tovább folytatódik. Hozzátette, a Bucka városrész lakóiról is gondoskodtak, hiszen ott is egy újabb iskola nyílik majd. Az új intézmény tervei már arról árulkodnak, hogy akár a jelenlegi kormányzati ciklusban látható eredményeket tudnak felmutatni, tette hozzá Bóna Zoltán.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink