Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 19. kedd József napja van.
Beindult az élet a Máraiban
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Beindult az élet a Máraiban
Elválasztó

Egyre több a program. 

Ismét jelentős a közösségi élet a halásztelki Márai Sándor Közművelődési Intézményben. A korábbi kényszerű leállás után ismét elindultak az állandó programok, vagyis újra találkoznak azok a csoportok, amelyek az elmúlt esztendőkben rendszeresen szerveztek programokat. A nyugdíjasok mellett, ismét találkoznak a társasjátékok szerelmesi, újra próbálnak a néptáncosok, de rendszeresek azok az összejövetelek, amelyeken a retro zenék szerelmesei kapcsolódhatnak ki. Emellett Halásztelken is elindulnak a zumba órák és immár jóga foglalkozásokat is szerveznek a közösségi házban. A programokkal kapcsolatban bővebb információ található az intézmény közösségi oldalán.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigethalmon várja kistestű és nagytestű kutyusokat a Szimona kutyakozmetika teljes körű kozmetikára, és ultrahangos (altatás nélküli) fogkőeltávolításra.

Kutyusok mellett cicák és nyuszik teljes körű kozmetikáját is vállalják.

Cím: 2315 Szigethalom Tompa Mihály u. 1.

Honlap: https://akutyakozmetikus.hu/

Szimona kutyakozmetika...ahol a varázslat születik.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink