Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: SuperStereo - Bent a neved
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Az orvosok tudják 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Az orvosok tudják 
Elválasztó

Mindenkinek más és más vakcinát ajánlanak.

Dr. Megyesi Edina Szigetszentmiklósi háziorvos a Lakihegy rádiónak elmondta, a regisztrációt követően, az oltás beadása előtt minden lakónak figyelembe veszik az alapbetegségeit és azok alapján javasolnak a háziorvosok, hogy szerintük melyik oltás a legmegfelelőbb a páciensnek. Hozzátette, betegségek esetén is, mindenkinél személyre szabottan állítják össze a gyógyszereket, hasonlóképpen, ahogy a védőoltások kiválasztásánál is. Az orvosok azok, akik először kapnak tájékoztatást a betegeikről, hogy kinek milyen vakcinát ajánlanak, amit utána ők szakmai tudásuk legjavával engedélyeznek, tette hozzá Dr. Megyesi Edina. Nem mindenki fogadja el az éppen rendelkezésre álló vakcinát. Dr. Megyesi Edina elmondta, előfordul, hogy a regisztráltak más oltóanyagot szeretnének, mint amit elsőre felajánlanak nekik. Hozzátette, minden lakó szabadon választhat a különböző koronavírus elleni védőoltások közül, de azt nem lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz elérhető a kért vakcina. Dr. Megyesi Edina kiemelte, amint pontos információval rendelkeznek a választott oltással kapcsolatban, azonnal értesítik az érintetteket.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Egyedi kézműves termékek a farmer szerelmeseinek.

Egyedülálló újrahasznosítási központunkban az elnyűhetetlen farmer anyagokat új életre keltjük, egyedi formákban…
Ruha, táska vagy kiegészítő saját részre illetve ajándékba.
Környezettudatos, zöld kézműves termékek nagy választékával várunk kis ékszerdoboz üzletünkbe Szigetszentmiklóson a Bercsényi utca 14-be.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink