Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
Nem Vagy Egyedül
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Nem túlzás azt állítani, hogy élet- és lélekmentő műsor hallható a Lakihegy Rádióban. Takács Ferenc református hitű, börtönöket és kórházat rendszeresen látogató önkéntes, aki sokaknak adott igazi célt és értelmet azzal, hogy megmutatta a Biblia alapján a Jézushoz vezető utat. Börtönökben, öregotthonokban is várják az adást hétről hétre, de vannak hallgatók a világ minden tájáról az internet segítségével. Sok vendég, köztük orvos, mérnök, lelkész, tanár, bankár vagy kétkezi munkás tett már bizonyságot arról, hogy megváltozott az életük, amióta megtértek. Bárki betelefonálhat és segítséget kérhet lelki vagy akár anyagi nehézség, tragédia kapcsán. Előadó többek között Cseri Kálmán, Végh Tamás és Takaró Károly református lelkészek, illetve Pálhegyi Ferenc pszichológus, aki egyebek mellett házassággal, családdal, önértékeléssel, életvezetéssel kapcsolatban ad tanácsot keresztyén értékrendi alapon.

Hétfő: 
Igen
Kedd: 
Nem
Szerda: 
Nem
Csütörtök: 
Nem
Péntek: 
Nem
Szombat: 
Nem
Vasárnap: 
Nem
Műsor kezdési idő: 
20:00
Műsor befejezési idő: 
22:00
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink