Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Luis Fonsi/Demi Lovato - Échame La Culpa
Naptár ikon
2020. február 29. szombat napja van.
Zöld Haraszti
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Zöld Haraszti
Elválasztó

Két területet is vásárolt Dunaharaszti Önkormányzata.

A közemúltban közösségi tulajdonba vette a Duna-Tisza csatorna melletti erdősáv egy eladósorba került, 13 hektáros darabját a Kálvária-dombon. A terület a város kiemelten fontos zöldövezete, több, szigorúan védett növény- és állatfaj élőhelye. Így szeretnék biztosítani, hogy ez az erdősáv továbbra is a Dunaharasztin élőké maradjon. Az Önkormányzat Képviselő-testülete a napokban egyhangú szavazással dönött arról, hogy megvásárolja az Egry József és a Haraszty Ferenc utca sarkán, a Szivárvány Óvoda szomszédságában fekvő két ingatlant, és azon közösségi teret hoz majd létre. Egy évig tárgyalt az ingatlanok török tulajdonosaival dr. Szalay László polgármester és a város vezetése, mire megállapodtak. Fényes István, a Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottság elnöke a Lakihegy Rádiónak elmondta: idén az előleg kifizetésére kerül majd sor.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink