Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Zárva a telephely
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Zárva a telephely
Elválasztó

Alkalmazkodnak a helyzethez.

A koronavírus-járvány miatt az Aries Nonprofit Kft. is változtatásokat vezetett be Határ úti telephelyén. Szarvas Tibor, a szigetszentmiklósi szolgáltató igazgatója elmondta, hogy szükségszerűen ki kellett adni azokat az intézkedéseket, amelyek megvédik a dolgozókat. A lakossággal kapcsolatban álló munkatársak felkészülten állnak a kialakult helyzet előtt. Az egységvezetők minden dolgozó egészségi állapotát figyelemmel kísérik. Van kézfertőtlenítési lehetőség, és sikerült beszerezni védőkesztyűket és szájmaszkokat is - tette hozzá Szarvas Tibor.

A cég által végzett tevékenységek nélkülözhetetlenek az emberek számára, hiszen ha leállna a hulladékszállítás, az beláthatatlan következményekkel járna. Az már most jól látszik, hogy az otthonmaradók több szemetet is termelnek háztartásonként. A cég a megtett óvintézkedéseivel a dolgozóit védi, így pedig biztosítja a szolgáltatások zavartalan működését is - emelte ki Szarvas Tibor.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink