Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Konyha/Fábián Juli Film Allstars - Földrevaló
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Zajlik a munka
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Zajlik a munka
Elválasztó

Folytatódik a Felnőtt Háziorvosi Rendelő építése.

A képviselő-testület lezárta a közbeszerzési eljárást és kiválasztotta a kivitelezőt, így ütem szerint folyik az utóbbi évek legnagyobb egészségügyi beruházása Dunaharasztin. A pályázat győztese rögtön nekilátott a munkálatoknak, és ennek mostanra látványos eredménye van. Jelenleg az elektromos gépészeti munkák folynak az épületben és rendben haladnak a szerkezet-építési munkák is. Falazzák az emeletet, kilakítják a tartószerkezetet, építik a zárófödémet. Amint ezzel elkészülnek, a tetőszigetelésre és a nyílászárók beépítésére kerül sor, a téli hónapokban pedig a belső munkák következnek majd. Az építkezés ütem szerint zajlik, így 2020. február 28. után megkezdődhet a műszaki átadás-átvétel. A város Önkormányzata a Pénzügyminisztérium által meghirdetett pályázaton több mint 167 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Damjanich utca 32. szám alatti rendelő bővítésére és korszerűsítésére. A beruházásnak köszönhetően egy intézményben tud szolgálni a településen működő valamennyi felnőtt alapellátó: 9 háziorvos, 3 fogorvos, és az ügyelet. Ezen kívül vérvételi hely, váróhelyiségek, mosdók, akadálymentes mosdó, lift, lépcsőház, személyzeti öltözők, és teakonyha is lesz az épületben. A felső szintet úgy alakítják ki, hogy a praxisok további bővítésének lehetősége is adott lesz. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink