Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. november 28. szombat Stefánia napja van.
A világ legjobb bonbonjai
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A világ legjobb bonbonjai
Elválasztó

Az egyik szigetszentmiklósi csokoládégyártó két bonbonja is kitüntetést kapott a gasztronómia legnívósabb nemzetközi megmérettetésén.

A csokoládémanufaktúra két ínyencsége ugyanis az első magyar díjazott lett praliné kategóriában a Great Taste Awardson. A hazai ízvilág jegyeit magán viselő, két csillaggal is kitüntetett pralinéjuk ízvilága egy Balaton környéki biogazdálkodásban termelt zöld dió köré épül, a másik édességük pedig egy kísérletezés jegyében született, lime ízesítésű Macha tea és gyömbér keveréke fehér csokiba burkolva. Az 1994 óta évente megrendezett londoni versenyen a világ legjobb ételeit és italait keresik több kategóriában. A zsűri hónapokig tartó tesztelés során választotta ki a legjobbakat összesen 10.000 termékminta közül. Zala Judit, a manufaktúra csokoládémestere a Lakihegy Rádiónak elmondta: a bonbonokat gyorspostával juttatták el a brit fővárosba.
Zala Viktor, a manufaktúra ügyvezető igazgatója elmondta: már régóta Szigetszentmiklóson élnek, a szakmát pedig autodidakta módon sajátították el.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Fűszeres forralt bor, gyümölcsös meleg tea, forró csoki, kürtős kalács, sütőtök, és a sült gesztenye nosztalgikus illata kikapcsol, feltölt a Terasz Café & Cocktailban.

Szigethalomon a Dunasor 64-szám alatt.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink