Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Vettel az első
Elválasztó
Hírek » Sport » Vettel az első
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyert pályafutása 200. Forma-1-es futamán, a vasárnapi Bahreini Nagydíjon. A 30 éves versenyzőnek ez volt a 49. diadala, és a szezonnyitó ausztráliai verseny után az idény második futamán sem talált legyőzőre. A második helyen Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája zárt, míg csapattársa, a négyszeres vb-győztes, címvédő Lewis Hamilton a kilencedik pozícióból rajtolva harmadikként végzett. A vb egy hét múlva, Kínában folytatódik.
A magyar férfi kézilabda-válogatott 30-22-re legyőzte Brazília csapatát a Siófokon rendezett felkészülési torna vasárnapi zárónapján. A két együttes ötödik alkalommal találkozott egymással, s a magyarok az ötödik sikerüket aratták.
A magyar férfi vízilabda-válogatott a hatodik helyen végzett az Európa Kupa rijekai nyolccsapatos Szuperdöntőjében, miután a vasárnapi helyosztón 15-7-re kikapott Montenegrótól. Az Európa Kupát Horvátország nyerte, miután az esti fináléban biztosan, három góllal, 12-9-re legyőzte a spanyol együttest. A bronzérmet az olasz válogatott szerezte, miután 10-9-re győzte le a szerbeket.
A MAFC 3-1-re győzött a Szolnok vendégeként a férfi röplabda NB I 5-8. helyéért zajló rájátszásában. A Szolnok-MAFC találkozó eredménye 1-3 a fővárosiak javára.
A tavalyi vb-ezüstérmes Michelisz Norbert az első futamon kiesett, aztán vasárnap előbb a hetedik, majd az ötödik helyen ért célba a túraautó-világkupa (WTCR) nyitóhétvégéjén, Marrákesben. Az első hétvége után a két futamon is első olasz Gabriele Tarquini vezeti a pontversenyt 62 ponttal, Michelisz a nyolcadik 22-vel. A kilenc versenyhétvégéből álló WTCR-sorozat következő versenyét Mogyoródon rendezik majd április 28-án és 29-én.
A címvédő Békéscsaba a Jászberény elleni párharc harmadik mérkőzésén ezúttal 3-1-re győzött, így bejutott a női röplabda Extraliga fináléjába. A Békéscsaba a Nyíregyháza-UTE párharc győztesével csap majd össze a döntőben. A kupagyőztes nyíregyháziak 2-0-ra vezetnek.
A második Kisvárda 1-0-ra győzött a Szolnok vendégeként tegnap este, a labdarúgó NB II 29. fordulójának zárómérkőzésén. A további eredmények: Nyíregyháza Spartacus FC-Mosonmagyaróvár 0-1, Gyirmót FC-Ceglédi VSE 0-0, Békéscsaba 1912 Előre-FC Csákvár 1-1, Budafoki MTE-ZTE FC 0-0, Soroksár SC-MTK Budapest 4-2, Vác FC-BFC Siófok 1-1, Budaörs-ETO FC Győr 5-2, Dorogi FC-Soproni VSE 1-1, Kazincbarcika-Szeged 2011 1-1.
kép: archive.sltrib.com

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink