Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Veszteség helyett nyereséget hoz a cukrászda
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Veszteség helyett nyereséget hoz a cukrászda
Elválasztó

Páratlan lehetőség Halásztelken. 

Közel 27 millió forint veszteséget kellett elszenvednie Halásztelek városának, a tulajdonában álló cukrászda üzemeltetése miatt, így a közelmúltban úgy döntött az Önkormányzat, hogy nem fordít több közpénzt ennek a működtetésére. A járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt a vendéglátóegység bezárásáról döntött a város, amely így 18 millió forintot spórolt meg a közvagyonból. Ugyanakkor a Kastély parkban található épületet mindenképpen hasznosítani akarta az Önkormányzat, így pályázatot írt ki az üzemeltetésére. A kiírásra hét pályázat érkezett, amelyek közül a legjobb a szigetszentmiklósi székhelyű Páratlan Cukrászda által összeállított dokumentum volt, így a jövőben a cég működteti tovább a vendéglátó egységet. A nyertes havonta 635 ezer forint bérleti díjat fizet majd Halásztelek Önkormányzatának, amely iparűzési adót is fizet majd, így a kalkulációk szerint a tavalyi veszteség helyett a jövőben közel 35 milliós bevétele lesz a városnak. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink