Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
A Veszprémé a Szuperkupa
Elválasztó
Hírek » Sport » A Veszprémé a Szuperkupa
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Veszprém és a Győr nyerte a kézilabda Szuperkupát, mindkét csapat másodszor hódította el a trófeát. A nőknél a Győr 29–24-re győzte le a Ferencvárost. A férfiaknál a Veszprém két góllal, 26–24-re nyert a Szeged ellen.
A Ferencváros saját közönsége előtt 2-0-ra nyert a Paks ellen a labdarúgó NB I hetedik fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. A listavezető fővárosi csapat egyedüliként továbbra is százszázalékos. Az FTC az előző idényt is hozzászámítva a legutóbbi 27 bajnoki találkozóján nem kapott ki, győzelmi szériája pedig tíz mérkőzés óta tart. A  szombati eredmények: Békéscsaba-Szombathely 0-1, Bp.Honvéd-Puskás Akadémia 0-0, Vasas-MTK Bp. 0-1, Diósgyőr-Újpest 2-1, Ferencváros-Paks 2-0. A Videoton ma 18 órától fogadja a Debrecent.
A Mezőkövesd hazai pályán magabiztosan, 3-1-re verte a Szolnokot a labdarúgó NB II ötödik fordulójában, ezzel pontszámban utolérte az éllovas Gyirmótot. Az eredmények: Dunaújváros-Sopron 2-1, Mezőkövesd-Szolnok 3-1, Ajka-Szeged 5-0, Szigetszentmiklós-Gyirmót 2-2, Budaörs-Csákvár 1-0, Soroksár-Kisvárda 0-0, Siófok-Balmazújváros 0-0.
Az elődöntőbe jutását már pénteken bebiztosító magyar női röplabda-válogatott másodszor is legyőzte vendégként a lengyeleket az Európa Ligában. Az eredmény: Lengyelország-Magyarország 1-3. Az Európa Ligában hat válogatott indult. Az elődöntőben a görög együttes lesz a magyar válogatott ellenfele. A négy közé még első helyezettként a törökök és negyedikként az izraeliek jutottak be.
(kép: MTI)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink