Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Tiesto/Bright Sparks - On My Way
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Veszélyhelyzet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Veszélyhelyzet
Elválasztó

Folyamatosan tartja a kapcsolatot tagjaival a szigetszentmiklósi Operatív Csoport

- mondta Nagy János polgármester a Lakihegy Rádiónak. A járványügyi helyzethez alkalmazkodva minden nap nyomon követik a koronavírus terjedését, és a kormány által előírt ajánlásokat. Ennek megfelelően az általános és középiskolák már nem nyitották meg hétfőn reggel kapuikat a diákok előtt, életbe lépett a digitális munkarend. Az operatív csoport hétvégi döntése értelmében a bölcsődék és óvodák sem fogadják a gyereket, azok csak ügyeleti rendszerben működnek a városban. A polgármester hozzátette, hogy az operatív csoport folyamatos kapcsolattartásban van az intézmények vezetőivel, a Tankerületi Központtal, a gyermekjóléti intézményekkel, az Egomir-ral, az önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságokkal, tanácsadókkal és a Polgármesteri Hivatal osztályvezetőivel.

Nagy János kiemelte, hogy a hivatalban személyes jelenlét helyett elsősorban elektronikus és postai úton intézhetik ügyeiket a helyiek, illetve lehetőség van a beadványuk benyújtására  a főépület postaládájába dobva. Személyes ügyfélfogadás kizárólag a Losonczi utca 1. szám alatti épületben lehetséges.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink