Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Vb-re készülve
Elválasztó
Hírek » Sport » Vb-re készülve
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország soha nem rendezett akkora sportversenyt, mint amekkora a pénteken kezdődő vizes világbajnokság lesz. Lázár János emlékeztetett arra, hogy Magyarország Mexikó visszalépése után "beugróként" rendezi meg a világbajnokságot. Kiemelte, hogy az új létesítmények megépítésére és a magyar vizes sportok támogatására mintegy 85 milliárd forintot költöttek. Csütörtökön átadták a felújított Császár-Komjádi Sportuszodát is. A munkálatokat hét hónap alatt végezték el, a létesítmény korszerűsítése 3,8 milliárd forintba került.
A Lánchíd pesti hídfőjénél rendezik péntek este a budapesti vizes világbajnokság nyitóünnepségét. A július 30-ig tartó eseménysorozat megnyitója 21 órakor kezdődik a Duna vizén kiépített alkalmi színpadon. A mintegy félezer táncost megmozgató és csaknem kétórás programban szerepel a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a Magyar Állami Népi Együttes, a Duna Művészegyüttes és az ExperiDance Production mellett több amatőr néptáncegyüttes, artisták, akrobaták, modern- és balett művészek, és ritmikusgimnasztika-csapat. A világbajnokság megnyitóján félezren táncolnak majd egyszerre. A sztárvendég CeeLo Green háromszoros Grammy-díjas amerikai énekes lesz.
A középdöntőben is folytatja remek sorozatát a magyar leányválogatott a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokságon. Pinizsi Zoltán tanítványai eddig négyből négy mérkőzést nyertek, és egyre közelebb kerülnek az ifjúsági olimpiai kvalifikációhoz is. Mára csak egyetlen mérkőzés jutott: Tajvan korosztályos csapatát múlták felül a mieink 2-0-ra. A már biztosan negyeddöntős magyar csapat csütörtökön Hollandia ellen játssza utolsó középdöntős meccsét, amelynek arról dönt, hogy válogatottunk az első vagy a második helyen jut-e a nyolc közé.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink