Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: JP Cooper - September Song
Naptár ikon
2020. október 19. hétfő Nándor napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Városnapok helyett koszorúzás
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Városnapok helyett koszorúzás
Elválasztó

Emlékeznek a nagy királyra. 

Az elmúlt hónapok rendkívüli helyzete miatt nem tudták megszervezni Halásztelken a városnapokat, amelyek az elmúlt esztendőkben már egy teljes hétvégét lefedtek. A korábban Szent László napként bevezetett rendezvényt a kilencvenes évek közepén kezdték szervezni Halásztelken. A rendezvény hagyományosan ökumenikus istentisztelettel kezdődött, majd a város központi terén található Szent László szobor megkoszorúzásával folytatódott. Ez utóbbi idén sem marad el, mert az Önkormányzat megszervezte a megemlékezést. A Szent László napi koszorúzást június 28-án, vasárnap, 11 órakor tartják a nagy magyar király halásztelki szobránál. Az esemény szervezői arra kérnek mindenkit, hogy tartsák be a még érvényben lévő egészségügyi előírásokat. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink