Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: R3HAB/A Touch Of Class - All Around The World
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Változott a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkarendje
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Változott a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkarendje
Elválasztó

Szigorított személyes ügyfélfogadás.

Az országos veszélyhelyzet miatt új munkarend lépett életbe a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál Százhalombattán – tájékoztatott a Városi Családsegítő és Gondozási Központ. Személyes ügyfélfogadásra telefonon történő előzetes egyeztetést követően és kizárólag elkerülhetetlen esetben kerülhet sor hétfői napokon 10-től 14 óráig. Telefonon hétfőtől csütörtökig 8-tól 16 óráig, pénteken pedig 8-tól 13 óra 30-ig érhető el a szolgálat a 06 23 354-934 /105, 06 23 359-582 /105 és a 06 20 479-2307-es számokon. E-mailen a csaladsegito@mail.battanet.hu és a vcsgk@mail.battanet.hu címen, Messengeren pedig a Százhalombattai Családsegítő Alapítvány Facebook-oldalán keresztül lehet elérni a szolgálatot. A veszélyeztetettséggel kapcsolatos jelzések fogadása szintén telefonon vagy elektronikus úton történik. Családlátogatásra csak krízishelyzet, súlyos veszélyeztetettség vagy hatósági megkeresés esetén kerül sor. A pszichológusszolgáltatás folytatódik, de kizárólag telefonos vagy elektronikus kapcsolattartás formájában. A jogi tanácsadás bizonytalan ideig szünetel.(Kép: budavarszk.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink