Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Változnak a szabályok?
Elválasztó
Hírek » Külföld » Változnak a szabályok?
Elválasztó

Módosítana az áfaszabályokon és az alkohol adóján az Európai Bizottság.

Az uniós áfa-irányelvet 25 év után véglegesíthetik. A szabályozás most érvényben lévő több mint 400 cikkének felét kell ehhez kiigazítani, de így egyszerűbb lesz az uniós vállalkozások működése. Az áfacsalások mértékének csökkenését várják attól, hogy általánosságban mindig az eladónak kell majd felszámítania és bevallani az áfát, ha más uniós tagállamból érkezik a vásárló, viszont a működés helye szerinti áfakulcsot kell alkalmaznia, de egy online felületet is indítanak majd az ügyintézéshez. Az alkoholt terhelő jövedéki adót a kézműves és kistermelők termékei esetében csökkentenék és egy új tanúsítási rendszert is kidolgoznának. Igaz az alacsonyabb alkoholtartalmú sörök adóját növelnék.
kép: international-adviser.com

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink