Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Változásra számíthatnak az e-autósok
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változásra számíthatnak az e-autósok
Elválasztó

Fizetőssé válik az e-tankolás.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt „Jedlik Ányos Terv" pályázat keretében három elektromos töltőállomás épült ki 2018-ban Szigetszentmiklóson. Az egyik a Szebeni úton, az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolánál, egy másik az Apor Vilmos utcában, a Szigetszentmiklósi Igazgatási Központ parkolójában és további egy pedig a Tököli út és a Losonczi utca sarkán, a Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnáziummal szemben található. A tesztüzemet követően egy évvel ezelőtt megtörtént a műszaki átadás-átvétel is. Az ezt követő időszakban az önkormányzat az ELMŰ Nyrt.-vel kötött szerződést, mely szerint az autósok ingyen tölthették elektromos járműveiket. Ez az időszak 2020. január végén lejár, így másfél év térítésmentes használat után január 30-ától bruttó 99 Ft/kWh árazással lehet tankolni az eCharge+ applikáció segítségével.

 

Kép forrása: https://www.express.co.uk

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink