Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: New Level Empire/Deniz - Valahol
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Válogassunk gondosan!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Válogassunk gondosan!
Elválasztó

Nem mindegy mi kerül a szelektív zsákokba.

A válogatva gyűjtött hulladék közé nem szabad háztartási hulladékot dobni. Hiába a gondos válogatás, ha másféle szemét is bekerül a zsákba. Az Aries Nonprofit Kft. Határ úton található telephelyénél elkerített, kamerákkal megfigyelt helyre szállíthatják be a szigetszentmiklósiak a haszonanyagokat. Az átvevőhelyen a fém hulladék elhelyezésére alkalmas fehér színű, vegyes üveg számára zöld színű, PET műanyag hulladékoknak sárga színű, papír szemétnek pedig kék színű konténereket helyeztek el. A szigetszentmiklósi gyűjtési lehetőség mellett el is szállítják a szelektív hulladékot mindhárom szolgáltatási településen - mondta Skultéti László, a cég Környezetgazdálkodási egységvezető-helyettese.

Azokon a településeken, ahol működnek gyűjtőszigetek változhat a begyűjtés módja, hiszen a cég munkatársai gyakran tapasztalják azt, hogy háztartási hulladék is kerül a gyűjtőkbe, így ezt csak egy hagyományos járattal tudják elszállítani.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink