Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Unokázós csalók
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Unokázós csalók
Elválasztó

"Nem vagy az unokám, nem versz át!"

Az unokázós csalásokra figyelmeztet felhívásában a Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság. A csalók körében közkedvelt bűnelkövetési forma az unokázós csalás, mely során az elkövetők közeli hozzátartozónak adják ki magukat, és hívnak fel telefonon idős embereket, hogy pénzt vagy értékeket csaljanak ki tőlük. A bűnözők rendszerint egy közeli családtagot ért krízishelyzetre hivatkoznak a vonalban, este telefonálnak és lelki nyomást gyakorolnak a hívott félre. Szoboszlai Zsuzsa, a megyei kapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy ilyen esetekben azonnal meg kell szakítani a telefonhívást, és haladéktalanul fel kell keresni a megnevezett családtagot, mert csak így ellenőrizhető az állítás valódisága.  

 

Kép forrása: 24.hu

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink