Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Ülésezett a képviselő-testület
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Ülésezett a képviselő-testület
Elválasztó

Megalakultak a bizottságok és megválasztották az alpolgármestereket. 

A szigetszentmiklósi képviselő-testület november 4-én, hétfőn tartott rendkívüli ülést, mely során megválasztották az alpolgármestereket és a bizottságok elnökeit, alelnökeit és tagjait. A döntés szerit Jaksa-Ladányi Emma és Jószai Attila képviselők lettek Szigetszentmiklós alpolgármesterei. A bizottsági struktúrában történt változás. Létrehozták a Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottságot, melynek elnöke Ladányi Sándor lett. A Városfejlesztési Bizottság Gyurcsik József elnökletével működik, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke Tóth Imre, az Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke Sveda Zsolt, a Köznevelési, Kulturális és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság elnöke Lupa János, a Közbeszerzési Bizottságé Ladányi Sándor, a Tulajdonosi Bizottság elnöke dr. Vántsa Botond, a Pénzügyi Bizottságé Kövesdi László, a Buckai-, Lakihegyi és Északi Városrészek Fejlesztési Bizottsága pedig Orosz László elnökletével dolgozik a következő években. Ebben a bizottságban az érintett településrészeken élő tagok segíthetik a városvezetés munkáját. A lakossági véleménynyilvánításra más fórumon is lehetőség nyílik a közeljövőben. A testület november 28., 17 órára szavazott meg közmeghallgatást - mondta Nagy János polgármester. 
Jószai Attila alpolgármester a bizottsági struktúra kialakítása kapcsán elmondta, hogy stratégiai változást eszközöltek. Szakmai érvnek megfelelően kettébontották a korábban működő Gazdasági Bizottságot. A hivatali struktúrát is ennek megfelelően alakították át, amit a szervezeti működési szabályzat módosítása is megfogalmaz - tette hozzá. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink