Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Fábián Juli - Jazz & Wine
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Ülésezett a képviselő-testület
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Ülésezett a képviselő-testület
Elválasztó

Megalakultak a bizottságok és megválasztották az alpolgármestereket. 

A szigetszentmiklósi képviselő-testület november 4-én, hétfőn tartott rendkívüli ülést, mely során megválasztották az alpolgármestereket és a bizottságok elnökeit, alelnökeit és tagjait. A döntés szerit Jaksa-Ladányi Emma és Jószai Attila képviselők lettek Szigetszentmiklós alpolgármesterei. A bizottsági struktúrában történt változás. Létrehozták a Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottságot, melynek elnöke Ladányi Sándor lett. A Városfejlesztési Bizottság Gyurcsik József elnökletével működik, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke Tóth Imre, az Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke Sveda Zsolt, a Köznevelési, Kulturális és Társadalmi Kapcsolatok Bizottság elnöke Lupa János, a Közbeszerzési Bizottságé Ladányi Sándor, a Tulajdonosi Bizottság elnöke dr. Vántsa Botond, a Pénzügyi Bizottságé Kövesdi László, a Buckai-, Lakihegyi és Északi Városrészek Fejlesztési Bizottsága pedig Orosz László elnökletével dolgozik a következő években. Ebben a bizottságban az érintett településrészeken élő tagok segíthetik a városvezetés munkáját. A lakossági véleménynyilvánításra más fórumon is lehetőség nyílik a közeljövőben. A testület november 28., 17 órára szavazott meg közmeghallgatást - mondta Nagy János polgármester. 
Jószai Attila alpolgármester a bizottsági struktúra kialakítása kapcsán elmondta, hogy stratégiai változást eszközöltek. Szakmai érvnek megfelelően kettébontották a korábban működő Gazdasági Bizottságot. A hivatali struktúrát is ennek megfelelően alakították át, amit a szervezeti működési szabályzat módosítása is megfogalmaz - tette hozzá. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink