Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Gájer Bálint - Speed Bump
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Újraindul az élet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újraindul az élet
Elválasztó

Korlátozásokat oldnak fel.

Újraindul az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Szigetszentmiklóson. Nagy János polgármester elmondta, hogy május 25-től visszaáll a veszélyhelyzet előttire a félfogadás rendje. Fontos azonban, hogy egy légtérben az ügyintézőn kívül egy ügyfél tartózkodhat egy időben. Kivételt képez, ha hozzátartozóval, vagy kísérővel jelenik meg az ügyfél. A védőtávolság betartása itt is kötelező, ahogy a maszkviselés és a kézfertőtlenítés is. A hivatal ügyfélirányítói érintkezés nélküli lázmérővel ellenőrzik az ügyfélszolgálatra érkezők testhőmérsékletét. A házasságkötésekre és temetésekre vonatkozó előírások is változnak. A házasságkötések alkalmával, maximum annyi fő lehet jelen a házasságkötő teremben, hogy a biztonságos védőtávolság tartható legyen. A temetésekkel kapcsolatos korlátozásokat is feloldották. A Kormány rendelkezése alapján újranyithatnak a játszóterek is. A Kéktó Szabadidőparkban található kondipark hétfőtől újra használható - jegyezte meg a polgármester.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Állás...

Cím: Bugyi, Alsóráda puszta 2, 2347

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink