Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Vekonyz - The Way I Do
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Újra van ügyfélfogadás Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Újra van ügyfélfogadás Dunavarsányban
Elválasztó

Kinyitott a hivatal.

Korlátozásokkal ugyan, de ismét fogadja az ügyfeleket a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal. A hivatalos ügyfélfogadási időpontokban állnak a helyiek rendelkezésére a hivatalban, de az ügyintézéshez előzetesen egyeztetni kell az önkormányzat munkatársaival, akik hétfőn délután, szerdán egész nap, pénteken pedig délelőtt állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az épületbe csak szájmaszkban és kézfertőtlenítést követően léphetnek be az ügyfelek. A helyiek az önkormányzat internetes oldalán megtalálják az osztályok elérhetőségeit, így telefonon, vagy e-mailben tudnak egyeztetni a hivatal munkatársaival. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink