Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Újra látogatható
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újra látogatható
Elválasztó

Megnyitják a Kéktó Szabadidőparkot.

A szigetszentmiklósi operatív csoport arról döntött, hogy a parkot péntektől újra használhatja a lakosság. Nagy János polgármester a Lakihegy Rádió reggeli műsorában kiemelte, hogy kizárólag sportolási célra használható a szabadidőpark. A kondipark és a játszótér továbbra is zárva marad. A polgármester arra kéri a helyieket, hogy a park látogatása során is tartsák a biztonságos távolságot és ne csoportosuljanak. Megjegyezte azt is, hogy a városban csökkenő tendenciát mutat a fertőzések száma.

A polgármester elmondta azt is, hogy a játszóterek megnyitásával kapcsolatban számos kérdés érkezik a szigetszentmiklósiaktól. Az operatív csoport vizsgálta és vizsgálja egy esetleges megnyitás következményeit, hatásait. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az eszközök rendszeres fertőtlenítéséről és egy előre meghatározott létszámtól nem szabad eltérni egy esetleges újranyitás esetén. Számos olyan tényezőt kell figyelembe venni és megvizsgálni, amelyek miatt még zárva maradnak a helyi játszóterek.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink