Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Rúzsa Magdolna - Éden
Naptár ikon
2020. július 02. csütörtök Ottó napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Újabb támogatások
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Újabb támogatások
Elválasztó

 Ülésezett a Remény Bajnoka Alapítvány. 

A Remény Bajnoka Alapítvány döntött a múlt héten beérkezett hiánypótlásokról. Ezek alapján hétfőn egy egyéni vállalkozó és 10 magánszemély kapott támogatást, mondta az alapítvány kuratóriumi elnöke, Dr. Bercziné dr. Fazekas Olga. Május 18-tól 48 magánszemély kért és 34-en kaptak 50 ezer forintos támogatást. 8 kérelmet elutasítottak, 6 esetben pedig hiánypótlást írtak ki. Rajtuk kívül 5 egyéni vállalkozó kapott még támogatást. A százhalombattai Remény Bajnoka Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, árverést szerveznek, hogy az ebből befolyó pénzzel is a rászorulókat segíthessék.(Kép:hirtukor.hu)
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink