Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Újabb ezüst az Universiadén
Elválasztó
Hírek » Sport » Újabb ezüst az Universiadén
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Ezüstérmet nyert a magyar férfi párbajtőrcsapat a tajvani Universiadén. Az egyéniben is második Bányai Zsombor, valamint Siklósi Gergely, Berta Dániel és Cho Tae-un Sándor alkotta együttes a fináléban sokáig jól állt az oroszokkal szemben, a hetedik pár után 23-19-re vezetett a verseny honlapja szerint, de az ellenfél a végéig egyenlített, majd 30-30 után a ráadástust is beadta. Korábban hat érmet szerzett a magyar küldöttség Tajpejben. Kardvívásban Szatmári András és Márton Anna, tőrben pedig Kreiss Fanni győzött, míg párbajtőrben Bányai Zsombor második lett, majd Gyurta Gergely 1500 méteres gyorsúszásban, Biczó Bence pedig 200 pillangón harmadikként zárt.
Kleinheisler László sem a lettek, sem a portugálok elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn nem játszhat sérülés miatt. A válogatott középpályása kedden sérült meg az Asztana–Celtic Bajnokok Ligája-mérkőzés kilencedik percében. Kleinheisler László szerelés közben szerzett sérülést. Szilas Ádám, a válogatott csapatorvosa az MLSZ.hu-nak elmondta: az MR-vizsgálat megerősítette, hogy a válogatott kerettag belső oldalszalagja sérült, bár szerencsére nem súlyosan. Bernd Storck kapitány nem hív be senkit a helyére a válogatott keretbe.
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros bejelentette, új szerződést írt alá Varga Roland. A zöld-fehérek nem közölték, hány évvel hosszabbított a négyszeres válogatott szélső. Az 1990-es születésű támadó 2015 februárjában szerződött a Ferencvároshoz, amellyel egy bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert. Varga Roland ott van a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretben.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink