Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Anna Naklab/Alle Farben/Younotus - Supergirl
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Újabb előadások
Elválasztó
Hírek » Tököl » Újabb előadások
Elválasztó

Színházi premier is lesz tavasszal Tökölön

Kihirdette tavaszi tököli műsorát Ivancsics Ilona Színtársulata. A repertoárban a vígjátékok mellett történelmi színmű is színpadra kerül, de premiert is láthatnak az érdeklődők. Január 20-án, a Skót mámort viszik színre, február 29-én a Zrínyi Ilona című történelmi színművet mutatják be, március 28-án a Kék madár című, családbarát színpadi premierje következik, április 25-én, a tavaszi szezon zárásaként pedig a Színházkomédia szerepel a műsorban. Az előadásokat a tököli Művelődési Házban láthatják a színház iránt érdeklődők. A város, az intézmény és a társulat összefogásával tavaly indult meg a színházi közösség szervezése és az eddigi előadások nagy sikert arattak, így a felek kölcsönösen megállapodtak abban, hogy az együttműködést tovább folytatják, vagyis hosszútávra terveznek a felek, így a tervek szerint még sokáig ad otthon a város a színészeknek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink