Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Újabb bronz
Elválasztó
Hírek » Sport » Újabb bronz
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Nagy Mihály bronzérmet nyert a szabadfogásúak 79 kilogrammos kategóriájában az oroszországi birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján. A Sziget SC sportolója pénteken bravúros győzelmet aratott a nyolc között, majd az elődöntőben szoros küzdelemben veszített, a szombati helyosztón pedig a moldovai ellenfelét győzte le. A 23 éves versenyző karrierje eddigi legnagyobb sikerét érte el, a felnőttek között korábban még nem állhatott dobogóra világversenyen. Nagy Mihály a magyar küldöttség ötödik érmét nyerte. Pénteken Barka Emese (57 kg) lett harmadik, míg korábban kötöttfogásban Korpási Bálint (72 kg), Lőrincz Tamás (77 kg) és Kiss Balázs (97 kg) szerzett bronzot.
A listavezető Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a második helyezett Videotonnal a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó NB I 29. fordulójában.  A fővárosi csapat ezzel továbbra is egy ponttal vezeti a bajnokságot a Videoton előtt. A további eredmények: Balmazújváros-Újpest 1-1, Diósgyőr-Mezőkövesd 0-1, Haladás-Puskás Akadémia 3-2, Budapest Honvéd-Debrecen 1-3, és Vasas-Paks 0-1.
A BEAC 11 ponttal, 65-76-ra nyert szombaton a Vasas ellen a női kosárlabda NB I alsóházi rájátszásában. Az már szerdán eldőlt, hogy - papíron - az MTK Budapest esik ki. Sorsa attól függ, hogy a másodosztály győztese vállalja-e majd az indulást az élvonalban.
A Pécs játszhat a kilencedik helyért a férfi vízilabda ob I-ben, miután a párharc harmadik mérkőzésen hazai medencében 7-5-re legyőzte a Szentest. A pécsiek következő ellenfele a Kaposvár lesz.
kép: index.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink