Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Új lámpatestek
Elválasztó
Hírek » Tököl » Új lámpatestek
Elválasztó

Indul a 224 millió forintos közvilágítás korszerűsítési, fejlesztési program Tökölön.

A Képviselő-testület döntését követően Hoffman Pál polgármester és Németh Attila az Enerin Energia Innováció Zrt. vezérigazgatója aláírta a megállapodást, mely szerint a beruházás még idén tavasszal megvalósul. A program keretén belül nem csak az eddig működő 1065 lámpatest cseréjére kerül sor, hanem a felmért igények alapján további, mintegy 500 db új lámpatestet helyeznek el. A konstrukció a vállalkozói tőkebefektetésre és a LED-es lámpatestek energiatakarékosságából adódó pénzügyi megtakarításra épül, és már Magyarországon is sikeres üzleti példái vannak. Az önkormányzat sokat vár a legújabb technikát képviselő HOFEKA lámpatestek beépítésétől. Az Okos város program miatt is fontos lépés a fejlesztés, hiszen a digitalizáció a hibafeltárásban, a javításoknál, de a fényerő szabályozásban is jelentős előnyöket eredményez.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink