Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Majka - Mindenki táncol
Naptár ikon
2020. február 29. szombat napja van.
Új jelöltek Ercsiben
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Új jelöltek Ercsiben
Elválasztó

Egészen érdekesen alakulhat a választás. 

Hatan gyűjtötték össze a kellő számú ajánlószelvényeket a Fejér megyei 4. választókerületben, ahol február 16-án időközi választást tartanak. Az ercsit is érintő szavazást azért írták ki, mert az eddigi országgyűlési-képviselő Pintér Tamás tavaly októberben Dunaújváros polgármestere lett és lemondott a parlamenti mandátumáról. A január 10-i határidőig Árgyelán János a Mi Hazánk Mozgalom, Kálló Gergely a baloldali összefogás, Medveczki Zoltán a Zöldek, Borbély József a Tempó Párt és a Fidesz-KDNP által támogatott Molnár Tibor, valamint Törökné Juhász Ilona független jelöltek kapták meg a kellő ajánlásokat ahhoz, hogy jelöltek legyenek. Érdekesség, hogy 2018-ban még tizenöt jelölt szállt harcba a parlamenti helyért ebben a körzetben, de a felsoroltak egyike sem indult a választáson az eredeti időpontban. Ercsiben nyolc szavazókörben várják majd a szavazásra jogosultakat.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink