Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Új elnök
Elválasztó
Hírek » Tököl » Új elnök
Elválasztó

Újjá alakult a Tököli Gazdakör.

Újjáalakuló közgyűlést tartottak a tököli gazdák Obreczán Ferenc, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége Pest Megyei Demonstráció Bizottság tagjának elnökletével. Az eseményen Árkocsevics Simon visszavonuló elnök beszélt az elmúlt évek gazdaköri tevékenységéről, és jelezte, hogy a jövőben át akarja adni az elnökséget. Hoffman Pál, Tököl polgármestere méltatta a Gazdakör eddig tevékenységét, valamint a közösség baráti kapcsolatrendszerét, és kiemelte a gazdaköri működés földhasználattal, tulajdonjogváltással összefüggő munkáját. Köszönettel és elismeréssel méltatta Árkocsevics Simon és felesége, családja odaadó munkáját. Mint mondta, több évtizedes eredményes munkájuknak köszönhető, hogy a Tököli Gazdakör Pest megye szerte elismert közösséggé vált. Obreczán Ferenc jelezte, hogy az egyeztetések alapján örökös tiszteletbeli elnöknek jelölte Árkocsevics Simont. Elnöknek Gabara Jánost, elnökségi tagként Ágics Péterné és Soós Józsefné személyére tett javaslatot. A részt vevő 22 gazda egyöntetűen megválasztotta az új elnökséget, és az alapszabályt is aktualizálták.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink