Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 16. kedd Csongor napja van.
Új csúcs
Elválasztó
Hírek » Sport » Új csúcs
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Milák Kristóf junior világcsúccsal nyerte a 200 méter pillangót az úszók debreceni országos bajnokságának tegnapi nyitónapján. A szám 18 éves junior világbajnokának 1:52.71 perces ideje egyetlen századdal marad el Cseh László 2008-as Európa-csúcsától, amelyet a pekingi olimpiai döntőjében úszott. Utóbbi Kenderesi Tamás mögött a harmadik lett, ezzel a 32 éves sportoló pályafutása 148. érmét szerezte az országos bajnokságokon. 800 méter gyorson Kapás Boglárka magabiztosan csapott a célba Késely Ajna előtt. Az uszonyosúszók között pedig a világklasszisnak számító Senánszky Petra 50 méter gyorson győzött.
A második Kisvárda megőrizte tízpontos előnyét a harmadik Békéscsabával szemben, mivel idegenben 1-1-es döntetlent játszott riválisával a labdarúgó NB II tegnapi fordulójában. A további eredmények: Vác FC-ZTE FC 1-0, Szolnoki MÁV FC-ETO FC Győr 2-1, Budaörs-Soproni VSE 3-0, Dorogi FC-Szeged 2011 0-0, Soroksár SC-Kazincbarcika 2-0, Gyirmót FC-FC Csákvár 3-1, Budafoki MTE-Mosonmagyaróvár 1-1.
A címvédő DVTK Jegesmedvék szépített a jégkorong Erste Liga döntőjében, miután a finálé negyedik mérkőzésén szerdán saját közönsége előtt egygólos hátrányból fordítva 4-1-re legyőzte a MAC Budapestet. Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a MAC javára.
Hivatalosan bejelentette visszavonulását a váltóval világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó Heidum Bernadett. A 29 esztendős, egyéniben négyszeres Eb-második és háromszoros Eb-harmadik versenyző szerdán Facebook-oldalán jelentette be már korábban sejthető döntését, hogy a márciusi montreali vb volt pályafutása utolsó versenye.
Az eddigi utolsó helyezett Békéscsaba hazai pályán öt góllal legyőzte az újonc Kecskemétet szerdán a női kézilabda NB I-ben. A viharsarki csapat ezzel megelőzte a tabellán az ugyancsak újonc, a Kisvárdától vereséget szenvedett Vasast, és egy pontra zárkózott a bentmaradást érő helyen álló alföldi riválisára. Az eredmények: Békéscsabai ENKSE-Kecskeméti NKSE 30-25, Vasas SC-Kisvárda Master Good SE 16-21, Budaörs-GVM Europe-Vác 28-34.
Elődöntőbe jutott a Pénzügyőr a férfi röplabda NB I-ben, mivel szerdán három játszmában győzött Szolnokon így 2-0-s összesítéssel mehet tovább. Az előző idényben ezüstérmes fővárosiak a legjobb négy között a kupagyőztes Kazincbarcikával találkoznak. A másik ágon az MK-ezüstérmes Kecskemét ellenfele a Kaposvár-MAFC páros továbbjutója lesz. Ott az első meccset a címvédő somogyiak nyerték.
A címvédő Alba Fehérvár könnyed 22 ponttal, 63-85-re nyert a Szeged otthonában a férfi kosárlabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink