Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Továbbra sincs alpolgármester
Elválasztó
Hírek » Ercsi » Továbbra sincs alpolgármester
Elválasztó

Ötödször sem sikerült.

Ismét nem választott alpolgármestert Ercsi képviselő-testülete. Szabó Tamás polgármester immár ötödik alkalommal terjesztette be javaslatát, amelyben azt kérte a városatyáktól, hogy Fischer Ádámot válasszák meg alpolgármesterré. A testület immár ötödik alkalommal szavazta le az előterjesztést, így továbbra sem választott meg a posztra senkit. A testület legutóbbi ülésén, még a szavazás előtt, Dr. Feik Csaba jegyző felhívta a képviselők figyelmét arra, hogy a város mulasztásos törvénysértést követel azzal, hogy nem választ alpolgármestert. Ezzel kapcsolatban a Fejér Megyei Kormányhivatal is jelzéssel élt már és a felügyeleti szerv február 25-ig adott határidőt az önkormányzatnak arra, hogy szüntesse meg ezt az állapotot. Úgy tűnik ebben a tekintetben nem lesz elmozdulás, vagyis a hivatal mindenképpen lép majd az ügyben, ám egyelőre nem tudni mi lesz a reakció.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink