Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 21. kedd Ágnes napja van.
Terítéken a BV lakótelkek
Elválasztó
Hírek » Tököl » Terítéken a BV lakótelkek
Elválasztó

A BV lakótelkek városi tulajdonba kerüléséről tárgyaltak Tökölön.

Hoffman Pál polgármester korábbi megkeresése nyomán ismét bejárásra került sor a területen. Mészáros-Nagy Noémi bv. ezredes, bv. tanácsos, a Műszaki Ellátási Főosztály megbízott főosztályvezetője tájékoztatta a polgármestert az Országos Parancsnokság álláspontjáról, illetve az általuk lehetségesnek tartott megoldásokról. Hoffman Pál kiemelte az előkészítő munka jelentőségét és megköszönte az együttműködést is. Kiindulásként megfogalmazta, hogy a város Képviselő-testülete magáénak érzi a BV lakásokban élő családok problémáit és mindent megtesz azok megoldása érdekében. Megállapították, hogy az állami tulajdonban lévő, de BV kezelésében álló terület hasznosítható, ám komoly, tulajdonviszonyokat érintő problémái vannak. Az önkormányzati tulajdonba vétel akadálya, hogy ezt követően 15 évig nem hasznosítható, így a jelenlegi tulajdonviszonyok mellett kell törekedni a hasznosításra. A város építési szabályai szerint társasházak építésére alkalmas területek is szabályozhatók, értékesíthetők. A testület álláspontja, hogy az így befolyó összeg a területen kerüljön felhasználásra. A szabályozás után átvett területek út- és közmű rekonstrukciójának elvégzésére megvizsgálják vis major pályázat beadásának lehetőségét is. Mészáros-Nagy Noémi jelezte, hogy az Országos Parancsnokság a BV alkalmazottak számára építendő bérlakás program megvalósítását is elképzelhetőnek tartja.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink