Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Bruce Springsteen - Dancing In The Dark
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Tartalmas esztendő
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Tartalmas esztendő
Elválasztó

Fejlődő város - polgármesteri értékelő

Számos területen ért el eredményeket, és a lakossági igényeket figyelembe véve fejlődött Százhalombatta az elmúlt évben – írja tájékoztatójában a város polgármestere. Vezér Mihály köszönetét fejezi ki, hogy ismét bizalmat szavaztak neki az ÉSZKE jelöltjeként, és hetedik ciklusát kezdhette meg a város élén. A már korábban finanszírozott önként vállalt feladatok mellett újabb díjmentes szolgáltatásokat vezettek be az egészségügyben, új, automatikusan programozható röntgengépet is üzembe helyeztek az egészségügyi központban, illetve betöltötték az 5. gyermekorvosi praxist. A kötelező szociális támogatásokon felül önkéntes ellátásokat is biztosít a battai önkormányzat, valamint számos útfelújítás és infrastrukturális fejlesztés történt, aminek részként tíz okospadot telepítettek a városban – írja tájékoztatójában Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere, ígéretet téve a további fejlődésre.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink