Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Támogatást kaptak
Elválasztó
Hírek » Tököl » Támogatást kaptak
Elválasztó

Fejlődik, a tököli Instrum Alkatrészgyártó és Fémipari Szolgáltató kft.

 A beszállító fejlesztési program keretében támogatást igazoló okiratot adtak át a vállalatnak hétfőn. A kormány beszállító fejlesztési programmal támogatja a magyar kis és középes vállalkozások fejlődését, annak érdekében, hogy a vállalkozások önállóan is meg tudjanak jelenni az exportpiacokon, bővíthessék kapacitásaikat és jelentős lépést tehessenek a digitalizáció irányába – mondta az eseményen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A 70 millió forintos iparfejlesztési beruházáshoz a magyar kormány 47 millió forint vissza nem térítendő támogatást adott. A tököli cég főként autóipari-, vasúti fékberendezések és hidraulikus, pneumatikus vezérlőszelepek alkatrészeit, gépalkatrészeket, valamint egyéb forgácsolt alkatrészeket gyárt. 
A kép forrása: www.kormany.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Szigethalmon várja kistestű és nagytestű kutyusokat a Szimona kutyakozmetika teljes körű kozmetikára, és ultrahangos (altatás nélküli) fogkőeltávolításra.

Kutyusok mellett cicák és nyuszik teljes körű kozmetikáját is vállalják.

Cím: 2315 Szigethalom Tompa Mihály u. 1.

Honlap: https://akutyakozmetikus.hu/

Szimona kutyakozmetika...ahol a varázslat születik.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink