Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Quimby - Autók Egy Szerpentinen
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Tájékoztatást kért a polgármester
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Tájékoztatást kért a polgármester
Elválasztó

Nemcsak kért, hanem javaslatokat is megfogalmazott. 

A Budapest-Belgrád vasútvonal Dunavarsányt értintő fejlesztéseivel kapcsolatban kért tájékoztatást az illetékesektől Gergőné Varga Tünde a város polgármestere. A település vezetője jelezte, hogy már több alkalommal is kért információkat a beruházással kapcsolatban és azt a választ kapta, hogy a munkálatok során továbbra is figyelembe veszik Dunavarsány érdekeit. Ezzel kapcsolatban a polgármester korábban javaslatokat is fogalmazott meg, amelyekkel kapcsolatban közölte, hogy ezeket továbbra is fenntartja. Gergőné Varga Tünde levelében a zajártalom csökkentésével, egy P+R parkoló kialakításával, a területek kisajátításával, valamint a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban tett fel kérdéseket. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink