Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 18. csütörtök Andrea napja van.
Szúnyoggyérítés lesz Tökölön
Elválasztó
Hírek » Tököl » Szúnyoggyérítés lesz Tökölön
Elválasztó

Földön füstölnek. 

Földi úton gyérítik a szúnyogokat Tökölön július 30-án csütörtökön a napnyugta utáni órákban. Az önkormányzat felhívta a figyelmet arra, hogy a levegőbe permetezett szer csak az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, a melegvérű állatokra, illetve az emberre semmiféle veszélyt nem jelent. Ezzel együtt azt javasolják, hogy a szabadban tárolt eszközöket, illetve ruhákat a kezelés napján gyűjtsék össze, illetve takarják le. A kezelés ideje alatt, valamint az azt követő órában javasolt az ajtók és az ablakok zárva tartása. Fontos, hogy az érintett területeken termő zöldségeket és gyümölcsöket feldolgozás előtt alaposan meg kell mosni. A gyérítést végző gépkocsi közelében tartózkodni tilos. A kezelést végző cég arra is felhívta a figyelmet, hogy a szabadban tárolt vízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyogok, így ezek rendszeres ürítése is ajánlott. Amennyiben július 30-án az időjárás nem engedi a kezelés végrehajtását, akkor 31-én, vagy augusztus 1-én pótolják.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink