Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
A Szolnoki Olaj is pályázik az Adria-ligára
Elválasztó
Hírek » Sport » A Szolnoki Olaj is pályázik az Adria-ligára
Elválasztó

Öt hely kiadó a női kézi EB-re, pénteken rajtol a Mecsek Rali. Sport röviden.

A szolnoki kosarasok is indulhatnak az Adria-ligában. Az izraeli Maccabi Tel-Aviv ugyanis nem indul a következő kiírásban, az ezzel felszabaduló szabad kártyás helyre pedig a magyar bajnok Szolnoki Olaj is pályázik. Három klub közül kerülhet ki az induló. Az egyik internetes szakportál szerint az Olaj mellett az idei szerb bajnokságot a 4. helyen záró KK Vojvodina Novi Sad és a szlovén 3. Helios Domzale pályázik jó eséllyel az indulásra.
Már csak öt hely kiadó a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra. A szerdai selejtezőmérkőzések után a legtöbb csoportban már tiszta a kép a továbbjutást illetően, hiszen a hétből négy kvartettben már megvan mindkét továbbjutó. Az Eb-n biztosan ott lesz a címvédő Norvégia, a rendező Hollandia, Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Franciaország, Csehország, Svédország, Horvátország és Dánia.
Csütörtökön indult a magyar női röplabda válogatott Szerbiába az idei Európa-liga csoportküzdelmeinek első helyszínére. Jókay Zoltán szövetségi kapitány együttese a pénteki első fordulóban Szabadkán a házigazdával, másnap Romániával, vasárnap pedig? Spanyolországgal találkozik.
Pénteken és szombaton rendezik a 46. Mecsek-rali autóversenyt. Ez része az úgynevezett historic Európa-bajnokságnak, egyben a magyar ralibajnokság második futama is. Előbbiben a rali hőskorának 44 képviselője, utóbbiban 57 autó áll rajthoz. Péntek délután a rajtceremónia a pécsi Széchenyi téren lesz, majd még aznap este lámpafénynél két, szombaton napközben pedig hat gyorsasági szakaszt rendeznek meg. Ezek össztávja 180 kilométer.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink