Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lukas Graham - Mama Said
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Számíthatnak a segítségre
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Számíthatnak a segítségre
Elválasztó

Újabb intézkedések a veszélyhelyzet idejére.

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere kihirdette a helyi operatív csoport március 20-i döntéseit. Ennek részletes leírása az önkormányzat közösségi felületén olvasható. Hangos kocsi járja Szigetszentmiklós utcáit, melynek segítségével a lakosságot szólítja fel az önkormányzat az otthonmaradás fontosságára. Továbbra is biztosított a közfeladatot ellátó dolgozók gyermekeinek felügyelete a város kiválasztott bölcsődéjében és óvodájában. Az érintettek kötelesek munkáltatói igazolást leadni az ügyeletek vezetőinek. Nagy János tájékoztatójában kitér arra is, hogy vizsgálják, hogy milyen fertőtlenítési lehetőségeket tudnak alkalmazni a  városban, illetve a elrendelték az ügyeletes óvoda speciális fertőtlenítését. Az operatív csoport döntött a lelki segítségnyújtásról is, mellyel a bezártságot nehezebben viselő lakóknak segítenek. A polgármester tárgyalásokat folytatott egy egészségügyi test-scanner gép időszakonkénti alkalmazásáról. Az egészségügyi állapot felmérésére alkalmas eszköz tesztüzem után elérhetővé válhat a városban. Az önkormányzat dolgozói, illetve önkéntes civilek továbbra is segítik a veszélyeztetett korcsoportú lakosokat - vállalják a gyógyszerfeliratást, kiváltást és bevásárlás is. Az „önkéntes segítők” a csatolt fényképen látható pólót viselnek, illetve névvel ellátott polgármesteri pecséttel és aláírással rendelkező, városi címeres igazolvánnyal rendelkeznek.  Jogsegély-szolgálat is alakult a városban. a Jogi tanácsadás jövő héttől lép életbe.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink