Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Stégügyek
Elválasztó
Hírek » Taksony » Stégügyek
Elválasztó

Csak engedéllyel lehet stéget építeni. 

A www.taksony.hu weboldalon is olvasható tájékoztató szerint a Ráckevei-Soroksári Duna-ág és vízrendszere területén a területhasználathoz, így a stégépítéshez is a Közép-Duna Völgyi Vízügyi Igazgatóság engedélye szükséges. Az igazgatóság telefonos ügyfélszolgálatot is üzemeltet annak érdekében, hogy a felvetődő kérdésekre gyorsan választ kapjanak a térségben élők. A telefonos ügyfélszolgálat száma 06 24 519 215, amely hétfőtől csütörtökig 8 és 14 óra között, pénteken pedig 8 és 13 óra között hívható. A vízügyi igazgatóságot személyesen is felkereshetik Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 96 szám alatt, ügyfélfogadási napokon hétfőn és szerdán 8-tól 14 óráig, valamint pénteken 8 és 13 óra között. 
Kép forrása: alfolfa.hu 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink