Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kecsap - Így ébredtem
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Sokat segít a maszkok használata a megelőzésben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Sokat segít a maszkok használata a megelőzésben
Elválasztó

Figyelmeztetnek a háziorvosok. 

A koronavírus-járvány terjedésének meggátolásában, lassításában fontos szerepe van a szájmaszkok használatának. A szakemberek szerint az jelenti a legnagyobb veszélyt, hogy sokan tünetmentesen vészelik át a járványt, így maguk sem tudják, hogy bennük van a vírus. A maszkhasználat fontosságára a szigetszentmiklósi háziorvosok is felhívják a figyelmet és minden alkalommal tájékoztatják a pacienseiket arról, hogy miért lényeges az orrot és a szájat eltakarni ebben az időszakban. A szakemberek véleménye szerint az egyszerhasználatos maszkok viselése is sokat segít, de lényeges, hogy ezeket valóban csak egy alkalommal hordják. Dr. Megyesi Edina, szigetszentmiklósi háziorvos is megerősítette a Lakihegy Rádiónak, hogy fontos a maszkok viselése.

Dr. Megyesi Edina hozzátette, hogy a maszkok mellett fontos a zárt terek folyamatos szellőztetése is, hiszen ezzel is meggátolható a vírus terjedése. Zárt térben a vírus órákon át életképes marad, így hosszú időn át képest a fertőzése.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink