Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kelenföld - Hosszú napok, rövid éjszakák
Naptár ikon
2020. február 29. szombat napja van.
Sok személyes történet találja meg Gera Marinát
Elválasztó
Hírek » Taksony » Sok személyes történet találja meg Gera Marinát
Elválasztó

A "málenkij robotra" elhurcoltakra emlékeztek Taksonyban.

A hétvégén tartott rendhagyó megemlékezésen az Örök tél című díjnyertes magyar alkotást láthatta a közönség a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Az eseményre a film főszereplője, a közelmúltban Nemzetközi Emmy-díjjal kitüntetett Gera Marina is ellátogatott. A színésznő a film születéséről, szerepéről és az eddig elnyert érdemekről is mesélt az eseményen. Nemzetközi szinten összesen 33 alkalommal értékelték a játékfilmet. Gera Marina, a november 25-én, az Egyesült Államokban megkapott Emmy-díját is elhozta az alkalomra. A színésznő a Lakihegy Rádiónak adott interjújában a többi között elmondta azt is, hogy az Emmy elnyerése óta a taksonyi alkalom volt az első nyilvános szereplése. Hozzátette: a film hatására számos történet érkezett már hozzá olyanoktól, akiknek a családjában van olyan személy, akit elhurcoltak kényszermunkára az egykori Szovjetunió területére.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink