Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Reggeli Szendi Hajn... Lakihegy Rádió
Siófokra jön a nemzetközi verseny
Elválasztó
Hírek » Sport » Siófokra jön a nemzetközi verseny
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Nemzetközi férfi strandröplabdatornának ad otthont Siófok. Az európai szövetség honlapja szerint az ötállomásos széria harmadik versenyeként kerül sor a siófoki viadalra július 14. és 16. között. Ez lesz az első ilyen rendezvény Magyarországon. A Beach Arénában 1500-an szurkolhatnak majd a csapatoknak.  
A Forma–1-es mezőny barcelonai kollektív tesztjének 6. napján Kimi Räikkönen váratlanul kicsúszott a hármas kanyarban - számolt be a Nemzeti Sport Online. Letört egy darab az első szárnyából, és komolyan megsérült a bal első felfüggesztése. Az autó bal hátsó része is enyhén sérült, de a teljes jobb oldala épen maradt. A versenyzőnek semmi baja nincs. A Ferrari egyik szóvivője szerint Kimi Räikkönen megpördülése és kicsúszása előtt semmi különlegeset nem érzett az autóján. Másképpen szólva, egyelőre a csapatnál sem tudják mi okozhatta a balesetet.
A Forma–1 új tulajdonosa, a Liberty Media Group, valamint a Nemzetközi Automobil-szövetség Formula–2 néven szervezné újra a GP2-es kategóriát. Erről a szövetség elnöke, Jean Todt beszélt a szövetség hivatalos lapjának legutóbbi számában. A sportvezető azt  nyilatkozta „Szeretnék egyszerűsíteni a Forma–1-be vezető utat, egy piramisszerű rendszerrel, aminek a csúcsán a F1 áll- írta az MTI. 
 
Kép forrása: Pinterest

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink