Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Vengaboys - Shalala Lala
Naptár ikon
2020. július 02. csütörtök Ottó napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Simább gurulás
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Simább gurulás
Elválasztó

Megújult a Duna utca.

Befejeződtek a tavasszal kezdődött útfelújítások Százhalombattán, a munkálatok nagyrészt a dunafüredi városrészt érintették. Az idei év eddigi legnagyobb beruházása a Duna utca volt, amely 30 millió forint pályázati összegből, és 54 millió forint önkormányzati finanszírozásból újult meg. A közel 20 éves útszerkezet rekosrukcióját az alapoknál kellett kezdeni. Bóna Zoltán országgyűlési kéviselő kiemelte, hogy a 84 millió forintos beruházás jelentős állami támogatással valósult meg. Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere elmondta: a Duna utca átfogó felújítása mellett több útépítés is zajlott a közelmúltban, összesen csaknem 2 kilométer hosszban.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink