Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Segítő intézkedések
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Segítő intézkedések
Elválasztó

A közlekedés helyzetéről egyeztettek. 

Az útfelújítások miatt napi rendszerességgel kialakuló torlódásokra tekintettel egyeztető megbeszélésre hívta a közlekedésben érintett szervek képviselőit Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere és Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője. A tanácskozást, melyen a többi között az érintett minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezésben érintett cégek képviselői vettek részt, szerdán tartották a Polgármesteri Hivatalban. A Massányi Károly út, a Csepeli út és az M0-ás autóút déli szektorának felújítási munkálatai jelenleg párhuzamosan folynak, amely miatt jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolniuk a közlekedőknek. A résztvevő szervek képviselői megvitatták a közlekedési nehézségek csökkentésének lehetőségeit. Ennek keretében a közeljövőben az M0 autóút felújításának kapcsán a le- és felhajtásoknál rendőri forgalomirányításokra kerülhet sor az áthaladás gyorsítása érdekében. Felvetődött az autóút kamionforgalmának csökkentése is. A kritikus helyzetre való tekintettel a rendőrség és a minisztérium egyeztet az M51-es autóút időszakos díjmentesítéssé tételéről. A megbeszélés során egyebek mellett elhangzottak lehetséges útvonalak, melyekkel elkerülhetőek a lezárások miatt zsúfolt útszakaszok. A megjelent szakértők azt tanácsolják az autósoknak, hogy tájékozódjanak az Útinform weboldal segítségével, illetve használjanak ingyenes aktív navigációs applikációt, hogy a legfrissebb információk ismeretében tervezhessék útjukat. Ezen kívül a MÁV-HÉV Zrt. a H6-os HÉV-vonalon sűrített menetrendet biztosít a szeptember végéig tartó kritikus időszakra, a VOLÁNBUSZ Zrt. pedig a jelenlegi helyzetben legkritikusabbnak számító, Halásztelken át közlekedő járatok esetében vizsgálja a menetrend, illetve útvonal módosításának lehetőségét. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink