Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Diplo & Sidepiece - On my mind (Purple Disco Machine Remix)
Naptár ikon
2020. szeptember 25. péntek Eufrozina napja van.
Segítettek a cégek Halásztelken
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Segítettek a cégek Halásztelken
Elválasztó

Összefogott a város.

Összefogtak a helyi cégek és az Önkormányzat Halásztelken a járványügyi helyzet kezelésében. A város közösségi oldalán mondott köszönetet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek közreműködtek a nehéz helyzet helyi kezelésében. Halásztelek folyamatosan tartotta a kapcsolatot a rászorulókkal és az idősekkel és rendszeresen segítséget nyújtott a bevásárlásban, valamint az ügyintézésben. Ebben főszerepet vállaltak a hivatal munkatársai, valamint a szociális területen dolgozók. Ebben segítséget nyújtott az egyik helyi pékség, amely kétszer hatvan kilogramm kenyeret ajánlott fel a rászorulóknak, amelyet az Önkormányzat Családsegítő Szolgálata juttatott el az érintettekhez. Emellett két halásztelki cég, összesen kilencven mosható szájmaszkot adományozott az Önkormányzatnak, hogy a munkatársai biztonságos körülmények között tarthassák a kapcsolatot a helyiekkel.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink