Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Rövidebb listák
Elválasztó
Hírek » Belföld » Rövidebb listák
Elválasztó

Folyamatosan rövidülnek a kórházi várólisták. Ennek ellenére még mindig vannak olyan műtétek, amelyekre hónapokat kell várni. 

A Magyar Hírlap ír arról, hogy öt éve ilyenkor még 70 ezren szerepeltek műtéti várólistákon, míg most szeptember már csak 27 ezren. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint a legtöbbet, átlagosan 305 napot térd- és csípőprotézisre kell várni. Sok múlik azon, hogy ki hol megy kórházba, mert például Pécsett másfél évet kellett várni ilyen műtétre, de Békés megyében azonnal el tudták végezni a beavatkozást. A műtéti várólistán szereplők több mint harmada, 10 ezer beteg szemműtétre várt szeptemberben, de ezeket átlagosan három hónapon belül el tudják végezni.
kép: boon.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink