Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Radics Gigi - Nagy vörös szõnyeg
Naptár ikon
2020. június 03. szerda Klotild napja van.
Rossz ómen a németeknek
Elválasztó
Hírek » Sport » Rossz ómen a németeknek
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Rossz ómen, hogy Németország regnáló labdarúgó-világbajnokként vereséggel kezdte szereplését a 2018-as tornán. A németek 1:0-ra kaptak ki Mexikótól. Ezzel pedig csatlakoztak azokhoz a válogatottakhoz, melyek vereséggel kezdték címvédő hadjáratukat. Így kezdett Olaszország 1950-ben, Argentína 82-ben és 90-ben, Franciaország 2002-ben és Spanyolország 2014-ben. A németek számára figyelmeztető lehet, hogy eddig csak Argentína tudta magát kiverekedni a csoportjából, ha címvédőként rögtön vereséggel nyitott.
 
Döntetlent játszott Brazília Svájccal a foci világbajnokságon. Bár a brazilok egy hatalmas góllal megszerezték a vezetést, de a második játékrészben Svájc egyenlített. 1:1 lett a vége. 
 
Ismét dobogóra állhatott Herczig Norbert és Ferencz Ramón a rali Európa-bajnokságon. A vasárnapi, ciprusi futamon a harmadik helyen végzett a csapat. 
 
 
Kép forrása: Növekedés.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink