Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Rólunk is szavaznak
Elválasztó
Hírek » Sport » Rólunk is szavaznak
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Jövő csütörtökön dönt az Európai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága a 2020-as Európa-bajnokság nyitómérkőzésének helyszínéről, ekkor derül ki az is, Budapest melyik várossal kerül párba. A nyitómeccsre Amszterdam, Glasgow, Szentpétervár, Róma és Brüsszel pályázik. Az UEFA sorsolással dönt majd az úgynevezett helyszín-partnerekről. Egy-egy csoport hat mérkőzésének, valamint egy-egy nyolcad- és negyeddöntőnek ugyanazon két város ad majd otthont. A sorsolás előtt várhatóan földrajzilag elosztják majd a házigazdákat, Münchenben például azt találgatják, hogy nekik Budapest vagy Koppenhága lehet a párjuk. A 2020-as kontinensviadalon Budapest mellett Amszterdam, Baku, Bilbao, Brüsszel, Bukarest, Dublin, Glasgow, Koppenhága, London, München, Róma és Szentpétervár lesz házigazda.
Elmaradt az újabb bravúr, a Magyar Kupa 8. fordulójában az NB I-es Puskás Akadémia 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Kisvárdát, így bejutott a legjobb tizenhat közé. A kisvárdaiak az előző körben a Ferencvárost búcsúztatták, és most is nagyot küzdöttek, de nem sikerült kiharcolniuk a továbbjutást.
Kihirdetette keretét a Hollandia elleni világliga-mérkőzésre Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, illetve megnevezte azokat a játékosokat, akikre számít a következő összetartáson. A Magyarországon edzőtáborozó kanadai válogatott ellen egy 11 fős együttes készül, amely másnap kiegészülve öt játékossal újabb edzőmeccseket vív. A december 12-én Hollandiában sorra kerülő világliga-meccsre viszont más keret utazik, mivel a kapitány ekkor már számíthat a nemzetközi kupameccseken szereplő játékosokra is.
kép: nemzetisport.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink